Peugeot Leeuwekeur: Actueel aanbod occasions

Peugeot Leeuwekeur: Actueel aanbod occasions

Waarom zou u voor een Leeuwekeur occasion kiezen?

Peugeot biedt u een uniek zekerheidspakket bij de aanschaf van een Leeuwekeur occasion. Pas wanneer de auto voldoet aan strenge voorwaarden ten aanzien van leeftijd, kilometrage en onze Peugeot Kwaliteitsnorm, zal hij worden aangeboden als een Leeuwekeur occasion. Overigens kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor een Leeuwekeur occasion van een ander merk.

Afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand wordt een Leeuwekeur Occasion aangeboden onder een van beide labels:

Leeuwekeur Plus: voor auto's tot en met 4 jaar oud (t/m 48 maanden) en maximaal 80.000 km
Leeuwekeur Comfort: voor auto's tot en met 8 jaar (t/m 96 maanden) en maximaal 120.000 km. 

De voorwaarden

Er zijn eigenlijk maar een paar logische voorwaarden om voor de Leeuwekeur garantie in aanmerking te komen: uw Leeuwekeur personenauto moet bij een officieel Leeuwekeur Serivcepunt volgens de voorschriften in onderhoud zijn en blijven. Op vertoon van een geldige Leeuwekeur garantiepas kunnen dan alle reparaties die onder de garantie vallen kosteloos worden uitgevoerd (vraag naar de voorwaarden).

Een Peugeot Leeuwekeur Occasion is niet zomaar een gebruikte auto.

Wanneer u kiest voor een Leeuwekeur Occasion kiest u voor een auto met vele zekerheden, ondersteund door de Bovag, de APK, de Nationale Auto Pas, het Peugeot KeurmerK en de Peugeot Kwaliteitsnorm. Een Peugeot Leeuwekeur Occasion heeft u veel te bieden. Met dit programma maken wij de belofte van zekerheid méér dan waar.

HET GAAT TENSLOTTE OM UW NIEUWE AUTO!